Vacatures

Wil jij werken voor een dynamische organisatie?

We zijn 7 dagen per week open, met 4 vestigingen in 3 gemeenten, 800.000 bezoekers per jaar, 36.000 leden, 200.000 verschillende producten, een uitgebreid lesprogramma en een programmering van sociale en culturele activiteiten voor jong en oud. De Bibliotheek is het platform voor kennis en cultuur in de regio Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. 

De Bibliotheek levert zichtbaar meerwaarde voor de inwoners van haar werkgebied. Dat doen we door cultureel te ondernemen vanuit de waarden van een professionele cultuur en een lerende organisatie. Onze merkwaarden zijn daarbij de leidende principes: plezier, ontwikkeling, verbinding, gastvrijheid en eigentijds.

Spreekt dit je aan en wil jij voor ons werken? Bekijk hieronder welke vacatures we beschikbaar hebben.

Adviseur Marketing & Positionering (28-32 uur)

Als adviseur Marketing en Positionering adviseer je de directeur, de MT leden en (indirect) hun teams op het gebied van marketing, communicatie en positionering. Zodat we gezamenlijk doordachte keuzes maken en samenhangende producten, diensten en activiteiten ontwikkelen die elkaar versterken. Je geeft leiding aan het team Marketing & Communicatie.

Bekijk hier de vacature.

Medewerker Klantenservice (20-30uur)

Lever jij graag een bijdrage aan leesplezier en digitale geletterdheid? Ben jij enthousiast over boeken en media? En wil jij mensen helpen verder te komen in onze maatschappij? Word dan onze nieuwe collega!

Naar de vacature

Adviseur Informatie en Media (24 tot 30 uur)

Lever jij graag een bijdrage aan leesplezier en digitale geletterdheid? Ben jij enthousiast over boeken en media? En wil jij mensen helpen verder te komen in onze maatschappij? Word dan onze nieuwe collega!

Bekijk hier de vacature.

Adviseur Informatie en Media (Flexibel)

Ben jij op zoek naar een servicegerichte, flexibele functie in een bruisende omgeving? Waarbij je voldoende ruimte houdt om jouw baan te combineren met bijvoorbeeld je gezin, je eigen onderneming, studie, sport of een andere werkgever?  Lever jij graag een bijdrage aan leesplezier en digitale geletterdheid? Ben jij enthousiast over boeken en media? En wil jij mensen helpen verder te komen in onze maatschappij? Word dan onze nieuwe flexibele collega!

Bekijk hier de vacature

Word vrijwilliger!

Draag je de bibliotheek een warm hart toe, hou je van mensen, taal, vind je het leuk om anderen te helpen, wil je in een dynamische omgeving werken en onderdeel zijn van een team? Word dan vrijwilliger bij de bieb.

Bekijk de vacature