Beter leren e-mailen

Digitaal meedoen

Gratis cursussen van Seniorweb

Kies de cursus die past bij jouw mail-programma.
Je leert zelfstandig, via internet. Wanneer en waar jij wilt. In je eigen tempo.

Deze online cursussen van SeniorWeb zijn gratis. Je hebt wel een account nodig. Dat kun je aanvragen bij de Bibliotheek, ook als je geen lid bent.  


Gmail

Gmail is de webmaildienst van Google. Heb je toegang tot internet? Dan kun je gratis een Gmail-adres aanmaken en e-mailen. Je leert e-mailen en werken met contactpersonen. En nog meer.

Naar cursus Gmail

Mail (Windows 10)

Mail is het standaard e-mailprogramma van het besturingssysteem Windows 10. Je leert e-mailen en werken met het bijbehorende programma Personen. En nog meer.

Naar cursus Mail (Windows 10)


Office Outlook

Outlook 2016 is een programma uit het pakket Office van Microsoft. Je leert hiermee e-mails versturen en ontvangen, en werken met contactpersonen. En nog meer.

Naar cursus Office Outlook

Outlook.com

Outlook.com is de webmaildienst van Microsoft. Heb je toegang tot internet? Dan kun je gratis een e-mailadres aanmaken en e-mailen. Je leert e-mailen en werken met contactpersonen. En nog meer.

Naar cursus Outlook.com

Moet je iets regelen via internet?

Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek helpen we je verder. We geven je informatie over bijvoorbeeld DigiD, belastingen, toeslagen en het coronabewijs. Of verwijzen je naar een handige cursus of hulp in de buurt.

Over het Informatiepunt Digitale Overheid