Open+

Altijd welkom in de Huiskamer van Aalsmeer


's Ochtends, 's avonds of op zondag naar de Bibliotheek Aalsmeer? Dat kan dankzij Open+! Meld je aan om ook toegang te krijgen. Op de normale openingstijden zijn wij er voor al je vragen.

Je krijgt de sleutel van de Bibliotheek!

Lijkt het jou ook fijn om zo vaak mogelijk van de Bibliotheek gebruik te kunnen maken? Dan hebben we goed nieuws. De Bieb in Aalsmeer is ook te bezoeken naast de normale service-uren.

Met jouw bibliotheekpas krijg je toegang als er geen medewerkers aanwezig zijn. De Bibliotheek kan zelfstandig gebruikt worden, bijvoorbeeld om een boek te lenen, aan activiteiten deel te nemen of deze zelf te organiseren. Je scant je pas, toetst je pincode in en de deur gaat open. Bij binnenkomst gaan alle systemen aan: de verlichting, verwarming, koffie, computers en de uitleenapparatuur. Natuurlijk staan we tijdens de fullservice tijden gewoon voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Een activiteit organiseren in de Bieb? Ook dat is mogelijk tijdens Open+ uren! Mail je idee naar openplus@debibliotheekamstelland.nl, dan nemen we contact met je op.

Ja, ik wil meedoen met Open+

Open+ in 1 minuut

Jouw ervaringen zijn waardevol!

Ging er iets niet goed bij je bezoek? Laat het aan ons weten via het feedbackformulier.


Meedoen in drie stappen

  1. Aanmelden

    Geef aan dat je gebruik wil maken van Open+. Neem alvast de spelregels door.

  2. Uitnodiging krijgen

    We activeren jouw bibliotheekpas en nodigen je uit om deel te nemen aan Open+.

  3. Toegang tot de Bieb

    Met jouw pas kun je de deur van de Bibliotheek open doen en lekker je gang gaan. Ging het niet soepel? Laat het ons weten, dan gaan we het verbeteren.